Over BOZ Coaching

Zo lang als ik werk heb ik een passie voor het helpen van andere mensen. Ooit begon ik mijn carrière bij het arbeidsbureau (UWV). Al snel  creëerde ik mijn eigen winkeltje binnen het arbeidsbureau waarbij ik intensief mensen begon te begeleiden naar werk. Vaak was ik al bezig met het beïnvloeden van mindset, met behoorlijk resultaat want steeds meer mensen begonnen de weg naar mij te vinden.

Sabbaticals e.d. hadden we in die tijd nog niet dus laat ik zeggen dat ik op een gegeven moment naar het Caribisch gebied verkaste. Aan avontuur geen gebrek in mijn leven. Een prachtige ervaring die me veel levenslessen heeft opgeleverd. Uiteindelijk heb ik besloten terug te keren naar Nederland. Waar ik diverse projecten oppakte. Het leven zag er voorspoedig uit. Tot het moment dat mijn toenmalige relatie brak. De grond werd onder mijn voeten weg geslagen en ik wist even niet meer wat ik met mezelf of mijn leven aan moest. Een goede vriend, bracht me in contact met een NLP coach. Waar ik voor het eerst ervaring opdeed met coaching.

En wat ik zo heerlijk vond, het was:

  • Concreet
  • In het NU, verleden was niet zo belangrijk
  • Het bood houvast
  • Het was snel en efficiënt

Allemaal zaken die ik vandaag de dag in mijn huidige coaching ook toepas omdat ik weet hoe prettig dat is. Geen enorm lange trajecten, maar snel weer in je kracht.

Door de ervaring die ik op deed met NLP ben ik mijn opleidingen NLP practitioner en NLP Master opleiding gaan volgen en sindsdien nooit meer opgehouden met studeren. In de loop van de jaren heb ik diverse opleidingen, cursussen en workshops afgerond, waardoor ik een brede kennis en ervaring heb ontwikkeld en in staat ben mensen de juiste gereedschappen te geven om hun leven weer op poten te krijgen.

Mijn passie voor het helpen van mensen is alleen maar groter geworden. Mijn grote drijfveer is om mensen echt kwalitatief te helpen. Ik maak nog echt (ouderwets) tijd voor mensen. Quality time. Tijd om echt samen contact te maken.

De opzet van BOZ coaching is er één van flexibiliteit. Mensen kunnen bij mij in Leusden in mijn praktijk ruimt e komen, maar indien mensen liever in de veiligheid van hun eigen omgeving blijven, kom ik ook bij ze langs.

Al meer dan 15 jaar begeleid ik mensen die op de één of andere wijze de volgende stap in hun leven willen zetten. Welke dat dan ook is.

Ben je geïnteresseerd wat ik voor jou kan betekenen?

Klik hier… en laat je gegevens achter, dan bel ik je terug voor een gratis intake.

Charles Hertel

Eigenaar

BOZ Coaching