Burn Out begeleiding

Een burn-out wordt ook wel een verwaarloosde overspannenheid genoemd. Je hebt te lang meer stress en spanning geaccepteerd dan dat je aan kon. Te lang over je eigen grenzen gegaan. Veel mensen die burn out gaan, hebben een groot stop teken van hun lichaam gekregen. Sommige mensen worden wakker en kunnen niet meer bewegen. Sommigen vallen flauw, sommigen barsten zomaar in snikken uit. welk stop teken je hebt gekregen is niet zo relevant, het is relevant dat je min of meer gedwongen bent naar je lichaam te luisteren en te stoppen.

Helaas is gewoon rust houden om daarna weer rustig aan op te starten, geen goede oplossing. Je zal waarschijnlijk zelf opgemerkt hebben dat je in verwarring bent. Moe van eigenlijk helemaal niets. Uitgeblust en zoekend naar houvast. En dat zal waarschijnlijk de reden zijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

Bij BOZ coaching ben je aan het juiste adres voor adequate hulp bij je Burn-Out!

Dit is alvast je eerste krachtige stap op weg naar wat ik noem je focus in mogelijkheden, je eerste gemaakte stap in het oplossen van je stress of burn-out. Ik geef je inzicht in hoe van burn-out af te komen en vul je gereedschapskist met voor jou werkbare, doelgerichte tools in je burn- out fase, ik geef geen therapie maar waardevolle leermethoden om je burn-out direct aan te pakken.

Ik geef je werkbare inzichten die blijvend succesvol te gebruiken zijn. Ik coach met resultaat, vaak zijn mijn cliënten verwonderd over hun eigen progressie. Bij burn- out laat ik je ervaren in wat je wel kunt, ik laat je aandachtspunten beleven waar je wel invloed op hebt. Bij het herstellen in deze fase van je leven help ik je denkkracht te verbeteren, ik leer je in het nu te leven en alle leerzame en fijne momenten in het verleden mee te nemen en je onaangename momenten als onzekerheden, angsten, belemmerende overtuigingen bruikbaar te laten zijn.

Bel of laat hier.. je gegevens achter voor een gratis intake en gun jezelf weer te leven, wat wil je burn-out of resultaat ?!